Filosofia

<-Torna al Blog


La secció swing de l’escola arrenca i encén motors, i ho fa partint de l’experiència de professors que fa temps que treballen en diferents iniciatives i projectes.

El comú denominador de tots els que hi estem implicats, allò que sembla que ens uneix  malgrat les preferències i estils,  és la voluntat d’iniciar un espai de creació i intercanvi, on diferents propostes hi tenen cabuda i on la il.lusió de ballar és l’eix principal del procés d’aprenentatge.

Volem oferir classes divertides, de qualitat, amenes i constructives, volem transmetre la nostra passió pel lindy hop i les ganes de participar de la moguda swing de Barcelona, cada cop més àmplia i variada. I tot això, en unes instal.lacions que facilitaran grans festes i activitats complementàries a les classes, un punt de trobada de balladors, encuriosits, i malalts del swing.

Luthier-dansa vol contribuir a la promoció del swing a la nostra ciutat. Vol oferir un espai per a l’activitat artística i per l’oci, on la diversitat i la proximitat siguin pilars de la manera d’entendre la dansa, la música, i la relació entre les persones.