Cursos i nivells

Cursos i nivells

els horaris del swing els pots veure actualitzats a la web de l’escola de dansa.http://escolaluthier.wordpress.com/
Recorda que aquest espai de swing es fusiona amb la web general de l’escola.

Lindy hop

Lindy hop principiants Comencem!: no has ballat mai lindy hop i vols començar de zero Lindy hop principiants-mig: ja has fet un o dos trimestres de swing però has ballat poc i estàs encara agafant les bases Lindy hop mig: portes un any ballant, ja tens una bona base, i tens ganes d’aprendre més passos i millorar el teu ball Lindy hop mig avançat: Portes dos anys ballant. Tens una bona base, molts passos, però t’agradaria treballar més a fons la connexió, l’estil i la musicalitat. Lindy hop avançat: portes com a mínim 2 anys o més ballant i has ballat molt social, però vols perfeccionar el teu ball, emfatitzant en la connexió, l’estil i la musicalitat.

Lindy hop 5.0 (50 anys)

LINDY HOP – Principiants 5.0 – Comencem! (trimestre I) Ets de la generació 5.0? Tens uns 50 o més de 50 anys? Aquest és el teu curs per començar a aprendre a ballar, amb gent de la teva quinta. LINDY HOP – Principiants 5.0 – Trimestre II Ja has fet el curs “comencem!” Ja saps els passos més bàsics, però vols aprendre’n més!

Lindy Hop Multiprofes

 LINDY HOP – Multiprofes Es un curs que té varis formats.La idea és poder tenir varis professors per veure diferents maneres de treballar i metodologies. Poden ser cursos regulars o cursos especials. Per més informació mira l’apartat Activitats>multiprofes

Carta Blanca

 LINDY HOP – Carta Blanca Tots els divendres, de 21 a 22, pots escollir tu el temari, i quantes classes vols.Més informació a Activitats>Carta Blanca

Taller Estil Follower (noies)

LINDY HOP – Estil Noies o Followers Noies, és el vostre curs per aprendre a potenciar l’ estilàs que porteu dins. Treballareu variacions, posicions del cos i aprendreu a trobar els espais per a crear variacions.Atenció:són classes intensives d’un cop al mes, d’ 1 hora i mitja de duració. Les classes es faran en funció de les inscripcions i s’aniran oferint regularment.Truca a l’escola si hi estàs interessat i t’apuntaran a una llista.

  • Classes sense noi perquè a les noies se ‘ls ensenyarà el pas bàsic de leader.
  • A les classes es treballarà bàsicament estil i alguns jazz steps.
  • A cada classe hi haurà almenys 2 professores

Authentic Jazz (Jazz Steps, Solo Charleston)

JAZZ STEPS – Principiants És el teu primer curs de Jazz steps i vols aprendre els passos bàsics per poder fer els primers solos a la pista. JAZZ STEPS – Avançat Ja tens una experiència en el Jazz steps, saps força passos i els balles amb soltura i de forma improvisada. Busques augmentar el teu repertori de passos i millorar la teva tècnica, estabilitat i estil.

Les classes es faran en funció de les inscripcions i s’aniran oferint regularment.Truca a l’escola si hi estàs interessat i t’apuntaran a una llista.

Intensius de Balboa